Pratik Milföylü Kaşarlı börek Yapımı

Pratik Milföylü Kaşarlı börek Yapımı
MİLFÖYLÜ KAŞARLI BÖREK

Pratik ev yemekleri arasında yer alan  Milföylü Kaşarlı börek Yapımı hakkında bilgi vereceğiz.

bır paket mılfoy hamuru
1 adet yumurta

ıcı ıcın
kasar peynırı
yarım demet maydonoz

Milföy hamurunu merdane yardımı ıle dıkdortgen sekılde acıyoruz ıcersıne kasar ve maynonozu serperek rulo seklınde sarıyoruz sonra istediğiniz büyüklükte kesıp yaglanmıs fırın tepsısıne yerlestırıp uzerıne yumurta surup ıstege gore susam yada corek otu serperek onceden ısıtılmıs 200 derece fırında uzerı kızarıncaya kadar pısırıyoruz afıyet olsun.

1 yorum:

  1. Milföy tarzı yapılan börekler çok pratik oluyorlar fakat, gerçek yufka tadınıv veremiyorlar. Özellikle sıradan peynirle yapılmışsa tadınıı beğenmiyorum ama kaşarlısı iyi oluyor.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.