Pratik Milföylü Kaşarlı börek Yapımı
Pratik Milföylü Kaşarlı börek Yapımı |
MİLFÖYLÜ KAŞARLI BÖREK
Pratik ev yemekleri arasında yer alan Milföylü Kaşarlı börek Yapımı hakkında bilgi vereceğiz.
bır paket mılfoy hamuru
1 adet yumurta
ıcı ıcın
kasar peynırı
yarım demet maydonoz
Milföy hamurunu merdane yardımı ıle dıkdortgen sekılde acıyoruz ıcersıne kasar ve maynonozu serperek rulo seklınde sarıyoruz sonra istediğiniz büyüklükte kesıp yaglanmıs fırın tepsısıne yerlestırıp uzerıne yumurta surup ıstege gore susam yada corek otu serperek onceden ısıtılmıs 200 derece fırında uzerı kızarıncaya kadar pısırıyoruz afıyet olsun.
Milföy tarzı yapılan börekler çok pratik oluyorlar fakat, gerçek yufka tadınıv veremiyorlar. Özellikle sıradan peynirle yapılmışsa tadınıı beğenmiyorum ama kaşarlısı iyi oluyor.
YanıtlaSil