PRATİK MUHALLEBİLİ PORTAKALLAR YAPIMI

PRATİK MUHALLEBİLİ PORTAKALLAR YAPIMI
1 litre soğuk süt
1 su bardağından bir parmak az şeker
1 tepeleme çorba kaşığı un
1 tepeleme çorba kaşığı nişasta
1 tepeleme çorba kaşığı pirinç unu
1 çay kaşığı tereyağı
Doldurmak İçin:
6 tane portakal (daha fazlada olabilir)
Pratik ev yemekleri Sütlü Tatlılar kategorisinde PRATİK MUHALLEBİLİ PORTAKALLAR yapımını değerli ziyaretçilerimize anlatacağız.
Muhallebi malzemelerinin hepsini bir tencerenin içine koyun ve çırpıcıyla karıştırın sonra ocağa alıp kaynayıncaya kadar karıştırmaya devam edin. Muhallebiyi ocaktan indirip mikserle en az 7-8 dakika çırpın ve ılınmasını bekleyin. Portakalların içini muhallebiyle doldurup soğutun. soğuduktan son servise hazır.Afiyet olsun.

Hiç yorum yok

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.