PRATİK TAVUK GÖĞSÜ RULOSU YAPIMI
PRATİK TAVUK GÖĞSÜ RULOSU YAPIMI |
Malzemeler
1lt süt
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
vanilya
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
vanilya
Tepsinin altına serpmek için 1 su bardağı hindistan cevizi
Üzeri İçin:
1 pkt kremsanti
1 su bardağı süt
1 pkt kremsanti
1 su bardağı süt
Pratik ev yemekleri Sütlü Tatlılar kategorisinden Pratik Tavuk Göğsü Rulusu yapımını anlatacağız.
1.Süt,un,şeker ve vanilyayı karıştırarak pişirin. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Kağıdın üstüne 1 su bardağı hindistan cevizi ile her tarafını kaplayın. kremayı üzerine yayıp dolapta iyice soğutun.
2.Krema soğuduktan sonra, kremşantiyi sütle çırpıp üzerine sürün. en az 4-5 saat buzdolabında beklettikten sonra 2 parmak kalınlığında dikdörtgenler kesip içine ceviz koyup rulo yapın ve servis tabağınıza alın. AFİYET OLSUN:)
2.Krema soğuduktan sonra, kremşantiyi sütle çırpıp üzerine sürün. en az 4-5 saat buzdolabında beklettikten sonra 2 parmak kalınlığında dikdörtgenler kesip içine ceviz koyup rulo yapın ve servis tabağınıza alın. AFİYET OLSUN:)
Leave a Comment